Cultivator

Prasitoare cu fertilizator CRN-4,2

 

Este destinat pentru prelucrarea solului intre 6 rânduri   de porumb, floarea-soarelui şi alte culturi prăşitoare, semănate cu distanţa printre rînduri 600,700,900 mm, cu tăierea completă a buruienilor, afanarea calitatativă a solului şi aplicarea simultană a îngrăşămintelor granulare.


Citeşte mai departe: Prasitoare cu fertilizator CRN-4,2

Cultivatoare KPM-10, KPM-12, KPM-14, KPM-16

 

Destinat pentru pregătirea solului inainte de semănat printr-o singură trecere. Oferă o pregătire complexă a patului germinativ, prin combinarea operațiunilor de cultivare, afînare, nivelare şi tăvălugire a solului.

Citeşte mai departe: Cultivatoare KPM-10, KPM-12, KPM-14, KPM-16

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI CPM-8 CPM-6 CPM-4

cultivator combinat themas2

Destinat pentru pregatirea solului înainte de semanat dintr-o singura trecere. Ofera o pregatire completa a solului pentru plantare, prin combinarea operatiunilor de cultivare, afânare, nivelare ti tavalugire a solului cu pregatirea patului de germinare pentru seminte.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI CPM-8 CPM-6 CPM-4

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI - THEMAS II 8 randuri

cultivator combinat themas2-2

Este destinat pentru prelucrarea solului intre 8 randuri de porumb, floarea-soarelui si alte culturi prasitoare, semanate cu distansa printre randuri 600, 700, 900 mm, cu taiere completa a buruienilor, afanarea calitativa a solului si aplicarea simultana a ingrasamintelor granulare.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI - THEMAS II 8 randuri

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI (cu discuri in evantai)

cultivator combinat cu discuri in evantai

Este destinat pentru pregatirea complexa a tuturor tipurilor de soluri minerale dupa cultivatie si arat. Agregatul efectueaza dintr-o trecere afânarea, nivelarea ti tavalugirea solului cu pregatirea patului de germinare pentru seminte.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI (cu discuri in evantai)

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

parteneri

designed by adquest.ro