Cultivator

Prasitoare cu fertilizator CRN-4,2

 

Este destinat pentru prelucrarea solului intre 6 rânduri   de porumb, floarea-soarelui şi alte culturi prăşitoare, semănate cu distanţa printre rînduri 600,700,900 mm, cu tăierea completă a buruienilor, afanarea calitatativă a solului şi aplicarea simultană a îngrăşămintelor granulare.


Citeşte mai departe: Prasitoare cu fertilizator CRN-4,2

Cultivatoare KPM-10, KPM-12, KPM-14, KPM-16

 

Destinat pentru pregătirea solului inainte de semănat printr-o singură trecere. Oferă o pregătire complexă a patului germinativ, prin combinarea operațiunilor de cultivare, afînare, nivelare şi tăvălugire a solului.

Citeşte mai departe: Cultivatoare KPM-10, KPM-12, KPM-14, KPM-16

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI CPM-8 CPM-6 CPM-4

cultivator combinat themas2

Destinat pentru pregatirea solului înainte de semanat dintr-o singura trecere. Ofera o pregatire completa a solului pentru plantare, prin combinarea operatiunilor de cultivare, afânare, nivelare ti tavalugire a solului cu pregatirea patului de germinare pentru seminte.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI CPM-8 CPM-6 CPM-4

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI - THEMAS II 8 randuri

cultivator combinat themas2-2

Este destinat pentru prelucrarea solului intre 8 randuri de porumb, floarea-soarelui si alte culturi prasitoare, semanate cu distansa printre randuri 600, 700, 900 mm, cu taiere completa a buruienilor, afanarea calitativa a solului si aplicarea simultana a ingrasamintelor granulare.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI - THEMAS II 8 randuri

CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI (cu discuri in evantai)

cultivator combinat cu discuri in evantai

Este destinat pentru pregatirea complexa a tuturor tipurilor de soluri minerale dupa cultivatie si arat. Agregatul efectueaza dintr-o trecere afânarea, nivelarea ti tavalugirea solului cu pregatirea patului de germinare pentru seminte.

Citeşte mai departe: CULTIVATOR COMBINAT PENTRU PREGATIREA SOLULUI (cu discuri in evantai)

parteneri

designed by adquest.ro