Prese de balotat

Incarcator frontal PSH-1

Utilajul este prevazut cu un sistem pentru ridicare, incarcare, manipulare si stivuirea furajelor si altor incarcaturi agricole.

Pe baza de comanda utilajul poate fi livrat cu diverse accesorii: dispozitiv de prindere a balotilor 3P-1, cupa, dispozitiv de prindere tip furca B3-1, lama de plug.Citeşte mai departe: Incarcator frontal PSH-1

REMORCA PENTRU TRANSPORATAT BALOTI CU AUTO-INCARCARE TP-10

Remorca pentru baloti TP-10 este proiectata pentru incarcarea, transportul si descarcarea balotilor de fan si paie presati de catre o presa de balotat. Aceasta este echipata cu un dispozitiv de incarcare operat de sistemul hidraulic al tractorului.


Citeşte mai departe: REMORCA PENTRU TRANSPORATAT BALOTI CU AUTO-INCARCARE TP-10

COSITOARE CU DISCURI KDN-210

CARACTERISTICI TEHNICE

Latime de lucru – 2,1 m

Dimensiuni de gabarit:

a)- lungime:1,6m

b)- latime: 3,6 m

c)- inaltime: 1,4 m

-   Greutate: 0,53 T

-   Productivitate- 0,95- 2,85 ha/h

-   Numar de discuri- 4

- Tractor necesar- 65 CP

COSITOARE CSP 2,1

Lăţime de lucru-    2,1M

 Înălţime de tăiere -  40-80MM

Puterea necesară-    65 CP

 Viteză -  pana la 12 Km/h

 Dimensiuni de gabarit 

Laţime 2,3 M

Lungime  0,9 M

Înălţime   1,2M

 Productivitate-     0,18 -2,3 ha/h

COSITOAREA KPN-3.1

             Cositoarea KPN- 3.1 cu valturi este destinata pentru cosit, strivit si apoi aranjarea culturilor erbacee, in fasii sau tavalugi           

             Cositoarea este dotata cu un aparat cu valturi cauciucate care asigura o prelucrare usoara a plantelor cosite determinand uscarea mai rapida a acestora.


Citeşte mai departe: COSITOAREA KPN-3.1

Presa de balotat fan si paie cu tamburi PRM-150I

Presa de balotat rotunda cu camera fixa permite ambalarea balotilor in material polimeric.Este echipata cu un dispozitiv de control care oferă posibilitatea de monitorizare a procesului tehnologic si a funcţionării mecanismelor de presă şi control, de la distanţăCiteşte mai departe: Presa de balotat fan si paie cu tamburi PRM-150I

MASINA DE INFOLIAT BALOTI OP-1

Masina de infoliat baloti este destinata pentru ambalarea balotilor de fan in folie polimera. Procesul de infoliere este desfasurat cu ajutorul distributiei hidraulice a tractorului. Numararea rotatiilor este calculata cu ajutorul unui contor electronic. Facilitatile care sunt oferite de tehnologia de infoliere in comparatie cu alte tehnologii de stocate a furajelor asigura obtinerea suplimentara dintr-un hectar de teren agricol cultivat in jur de o tona de lapte sau 120 de kg de manzat.


Citeşte mai departe: MASINA DE INFOLIAT BALOTI OP-1

Presa pentru baloţi PR-F-110

Presa de balotat rotunda fara curea

presa pentru baloti pr-f-110PRF-110 cu camera fixa este proiectata pentru ridicarea şi apăsarea în rulouri de fan şi ierburi furajere, iarbă usor uscata, paie şi legarea cu sfoara. Densitatea Bale permite ambalarea în baloti cu peliculă polimerica.Versiunea PR-F-110B este echipata cu un sistem de control automat (SAC), care oferă posibilitatea de monitorizare a funcţionării mecanismelor presei şi de control de la distanţă a procesului tehnologic.

 

 

 

 

 

Citeşte mai departe: Presa pentru baloţi PR-F-110

Mai multe articole...

  1. Presa pentru baloţi PT-165

parteneri

designed by adquest.ro