Semanatori

Semanatoare pneumatica cereale 6000 D


Este proiectata pentru insamantarea cerealelor paioase (grau, secara, orz, ovaz,rapita), leguminoaselor (fasole , pastai, mazare, lupin, mazariche ), plantelor furajere (trifoi, lucerna) si amestecuri de iarba, in solul pregatit pentru semanat.Citeşte mai departe: Semanatoare pneumatica cereale 6000 D

SEMANATOARE PNEUMATICA UNIVERSALA CU FERTILIZATOR S-6T-D

Este proiectata pentru insamantarea cerealelor paioase (grau, secara, orz, ovaz, rapita), leguminoaselor (fasole, mazare, mazariche, linte, lupin), plantelor furajere (trifoi, lucerna), cu aplicarea concomitenta a ingrasamintelor mierale granulate.

 

 

 

 

Citeşte mai departe: SEMANATOARE PNEUMATICA UNIVERSALA CU FERTILIZATOR S-6T-D

SEMANATORI PNEUMATICE UNIVERSALE: SPU-4D, SPU-6D

spu semanatoare pneumatica universala1

Cele doua semanatori sunt proiectate pentru insamantarea cerealelor paioase (grau, secara, orz, ovaz, rapita), leguminoaselor (fasole, pastai, mazare, lupin, mazariche), plantelor furajere (trifoi, lucerna) ti amestecuri de iarba, in solul pregatit pentru semanat.
Semanatorile sunt pneumatice ti de precizie, astfel deteriorarea semintei este de 4-5 ori mai mica, in comparatie cu o semanatoare mecanica. Sistemul automat de control permite o economisire de pana la 20% a semintelor, deoarece are mai multe functii: avertizeaza in caz de defectiune a unei sectii de semanat, decupleaza automat cand tractorul executa manevra de intoarcere la capat de rand, sau iese in afara spatiului de semanat, indica cantitatea totala de seminte utilizata. Aspectul robust, vizibil, garanteaza trainicie ti siguranta in exploatare.

Citeşte mai departe: SEMANATORI PNEUMATICE UNIVERSALE: SPU-4D, SPU-6D

STV-8KU - SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE

stv-8k semănătoare de precizie1

Utilajul STV-8KU este o semanatoare de precizie, pneumatica, proiectata pentru însamântarea unor culturi variate: porumb, floarea-soarelui, soia, fasole, mazare, rapita, ceapa, varza si alte seminte cu dimensiune minima de 2,5 mm, concomitent cu împrastierea simultana a îngrasamintelor minerale granulate.

Citeşte mai departe: STV-8KU - SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE

SEMĂNĂTORI DE PRECIZIE CU FERTILIZATOR: STV-12

stv 12 semanatoare de precizie

Semanatoarea universala pneumatica STV-12 este destinata însamantarii urmatoarelor culturi: porumb, fasole mare, mazare, arahide, soia, floarea-soarelui, ceapa, varza, si alte seminte cu o dimensiune minima de 2,5 mm. Echipamentul standard permite reglarea latimii între randuri la 70 cm pentru porumb si 45 cm pentru sfecla de zahar. Întrucat poate fi întrebuintata pentru culturi diferite pentru fiecare tip de samanta trebuie aleasa unitatea de însamantare corespunzatoare.

Citeşte mai departe: SEMĂNĂTORI DE PRECIZIE CU FERTILIZATOR: STV-12

parteneri

designed by adquest.ro