Pluguri

Plug cu 3 trupiţe reversibil PNO-3-35
Număr de trupiţe-         3

Lăţime de lucru-           1,05 м

Putere tractor -               80 cp

Adîncimea arăturii, max    27 см

Vitezde lucru              7-9 км/hPLUG CU 7 TRUPITE REVERSIBIL PPO- 7 – 40K

plug cu 7 trupite reversibil ppo- 7 40kProiectat pentru a ara  cu usurinta solurile medii si usor pietroase , echipat cu mecanisme de lucru moderne , resorturi si trupite produse de compania  Kverneland, ofera araturi de cea mai buna calitate si  durabilitate  cu o economie de combustibil de 3-4 litri pe hectar. Fiecare trupita este intarita cu bolt de protectie care  poate fi usor inlocuit in caz de necessitate, iar forma  semicilindrica permite efectuarea  de  araturi  pe solul  cu resturi vegetale inalte  de 25 cm in conditii de  calitate  ireprosabile. Distanta intre parcelele rasturnate  este  de  50mm  ceea ce  garanteaza o prelucrare superioara  a  suprafetelor. Pentru solurile pietroase  toate tipurile de pluguri sunt prevazute  cu resort de protectie  care poate  ara  cu succes  astfel de suprafete dificile.

Citeşte mai departe: PLUG CU 7 TRUPITE REVERSIBIL PPO- 7 – 40K

PLUG CU 4 TRUPITE REVERSIBIL PPO- (4+1) – 40K

plug cu 4 trupite reversibil ppo- (4+1) 40k

Proiectat pentru a ara  cu usurinta solurile medii si usor pietroase , echipat cu mecanisme de lucru moderne , resorturi si trupite produse de compania  Kverneland, ofera araturi de cea mai buna calitate si  durabilitate  cu o economie de combustibil de 3-4 litri pe hectar. Fiecare trupita este intarita cu bolt de protectie care  poate fi usor inlocuit in caz de necessitate, iar forma  semicilindrica permite efectuarea  de  araturi  pe solul  cu resturi vegetale inalte  de 25 cm in conditii de  calitate  ireprosabile. Distanta intre parcelele rasturnate  este  de  50mm  ceea ce  garanteaza o prelucrare superioara  a  suprafetelor. Pentru solurile pietroase  toate tipurile de pluguri sunt prevazute  cu resort de protectie  care poate  ara  cu succes  astfel de suprafete dificile.

Citeşte mai departe: PLUG CU 4 TRUPITE REVERSIBIL PPO- (4+1) – 40K

PLUG CU 3 TRUPITE REVERSIBIL PHO 3/40-55

plug cu 3 trupite reversibil pho 340-55

Proiectat pentru a ara  cu usurinta solurile medii si usor pietroase , echipat cu mecanisme de lucru moderne, resorturi si trupite produse de compania  Kverneland, ofera araturi de cea mai buna calitate si  durabilitate  cu o economie de combustibil de 3-4 litri pe hectar.Fiecare trupita este intarita cu bolt de protectie care  poate fi usor inlocuit in caz de necesitate, iar forma  semicilindrica permite efectuarea  de  araturi  pe solul  cu resturi vegetale inalte de 25 cm in conditii de  calitate  ireprosabile. Distanta intre parcelele rasturnate  este  de  50mm  ceea ce  garanteaza o prelucrare superioara  a  suprafetelor.

Citeşte mai departe: PLUG CU 3 TRUPITE REVERSIBIL PHO 3/40-55

PLUG REVERSIBIL PPO-8-40K

minoitowski-ppo-8-40k

Proiectat pentru a ara cu uşurinţă solurile medii şi uşor pietroase, echipat cu mecanisme de lucru moderne, resorturi şi şasiu produse de compania norvegiana Kverneland, acest plug oferă arături de cea mai bună calitate şi durabilitate, cu o economie de combustibil de 3-4 litri pe hectar.

Citeşte mai departe: PLUG REVERSIBIL PPO-8-40K

parteneri

designed by adquest.ro