Mondistar

Anunt Public

S.C. Mondistar S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Linie ferata industriala noua S.C. Mondistar S.R.L. Galati, ecartament 1520 mm, racordata la infrastructura fereoviara in statia C.F.R. Galati, grupa Galati Bazin, construire jonctiune LFI si modificare infrastructura feroviara in statia C.F.R. Galati, grupa Galati Bazin’’. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la adresa de internet http://www.anpm.ro/web/apm-galati/acordul-de-mediu. Observatiile publicului se primesc zilnic la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Semanatoare mecanica pentru cereale


Semanatoarea este proiectata pentru insamantarea cerealelor paioase (grau, secara, orz, ovaz,rapita), leguminoaselor (fasole , pastai, mazare, lupin, mazariche ), plantelor furajere (trifoi, lucerna) si amestecuri de iarba, in solul pregatit pentru semanat.


 

Citeşte mai departe: Semanatoare mecanica pentru cereale

Anunt public

SC MONDISTAR SRL, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul " Intrare in legalitate cladire administrativa + hala depozitare", propus a fi amplasat in Galati, Str. Basarabiei nr. 210, judetul galati.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ARPM Galati, strada Regimentul 11 Siret, nr 2 si la sediul SC Mondistar SRL din Galati, strada basarabiei nr. 210, judetul Galati, intre orele 8-14.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul ARPM Galati, din Galati, strada Regimentul 11 Siret,nr. 2.

Ingrasaminte

  Termenul de "ingrasamant" defineste totalitatea substantelor chimice (fertilizatorii) necesari pentru o buna crestere si functionalitate a plantelor. Ele reprezinta de fapt un fel de suplimente alimentare capabile sa imbogateasca substratul plantelor cu elemente minerale cand acesta se epuizeaza. In comert exista, la ora actuala, o multitudine de ingrasaminte si derivate ale acestora: ingrasaminte simple care contin un singur macroelement, compuse din mai multe macroelemente, lichide, solide, cu absorbtie lenta sau rapida, etc. Majoritatea contin doar azot, fosfor si potasiu deoarece se considera ca celelalte minerale, de care planta are nevoie in cantitati incomparabil mai mici se gasesc indeajuns in substrat.

Pe orice produs se va gasi intodeauna inscriptionat un raport de N-P-K. De ex in cazul unui raport 10-6-8 inseamna ca ingrasamantul contine 10% azot, 6% fosfor si 8% potasiu. Astfel, in functie de acest raport, precum si de adaosul altor elemente minerale, ingrasamintele comerciale de astazi au destinatii precise.Tinand cont de insemnatatea si rolul fiecarui macroelement in viata plantei si mai ales in raport cu cerintele sau carentele de moment vom sti cu precizie pentru ce ingrasamant trebuie sa optam.

Ingrasamintele solide se prezinta sub trei forme: pulberi, granule si batoane. Spre deosebire de ingrasamintele lichide care se aplica de doua sau trei ori pe luna, ingrasamintele solide sunt absorbite mult mai lent, asigurand plantei "hrana" necesara pentru mult mai mult timp.

Ingrasamintele foliare se prezinta in forma lichida si se aplica pe frunze, saptamanal, prin pulverizare. Acestea sunt de asemeni tot ingrasaminte care sunt rapid absorbite si de obicei bine tolerate.

Orice fertilizator am alege cel mai important lucru este sa fertilizam corect si eficient, adica sa stim ce produs sa aplicam si mai ales cand si cat sa il aplicam.

In acest sens, beneficiind de o experienta indelungata in acest domeniu, societatea noastra va sta la dispozitie pentru procurarea ingrasamintelor de care aveti nevoie (uree, azotat de amoniu,NPK 15x15x15, MAP 10x46x0, CAN, etc.), fie intermediind achizitionarea acestora, fie prin vanzare directa in urma unor comenzi ferme.

Casa de comenzi

  Societatea noastră, fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galaţi (Str. Basarabiei 210), pe şoseaua spre graniţa cu Republica Moldova (la 8 km), la distantă de 1.5 km de porturile maritime–fluviale Docuri şi Bazinul Nou, având în proprietate:

• Spaţii de producţie şi depozitare de 5000 metri pătraţi, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât şi tip CSI;

• O suprafaţă de 1000 metri patraţi de birouri cu toate dotările, incluzând mobilier, internet, telefon/fax, etc;

• Platformă betonată de 10,000 metri pătraţi;

• Staţie CFR de descărcare/incărcare cu linii tip CSI (capacitate zilnică 1000 tone) cu posibilitaţi de vămuire în frontieră, terminal containere cu acces la cale ferata si auto.

• Dispune de toată logistica necesară activităţii de import- export la patru frontiere cu CSI: Diacovo-Halmeu, Vadul lui Siret-Dorneşti, Ungheni-Cristeşti-Jijia, Reni (Giurgiulesti)-Galaţi;

• Reţea de distribuţie la nivel naţional pentru sare, ingrăşăminte, utilaje agricole , etc.;

• Utilaje performante de încărcare/descărcare şi transport.

Fiind unic importator de sare extrafina din Ucraina, dar si de ingrasaminte si utilaje agricole din spatiul CSI (in special din Rusia, Belarus si Ucraina), avand un tonaj mediu anual propriu de aproximativ 200.000 tone, societatea noastra a dezvoltat, an de an, relatii deosebite cu caile ferate din tarile mentionate, relatii care s-au reflectat in tarifele avantajoase obtinute la transportul si tranzitul prin aceste tari. De altfel, in firma noastra se vorbesc fluent limba rusa, ucrainiana, engleza, franceza si italiana.

Beneficiind de infrastructura necesară şi de personal calificat în domeniu, in cadrul companiei noastre functioneaza un department de expediţii internaţionale şi interne.

Astfel acest departament :

• organizează transporturi interne si internaţionale de mărfuri la import- export şi tranzit în trafic fluvial, maritim, rutier, feroviar (societatea noastra este casa de expeditii a SNTFMCFR MARFA, avand cod de plata centralizata) convenţional şi containerizat, ca expediţii complete şi consolidate;

• organizarea de expediţii internaţionale (în special containere complete) în sistemul ,,door to door";

• îndeplinirea formalităţilor vamale, declararea şi prezentarea mărfurilor în vamă în calitate de comisionar autorizat;

• colectarea, depozitarea şi distribuirea partiziilor de mărfuri sau bunuri cu mijloace de transport proprii;

• sortări de mărfuri, divizări, separări pe partizi în funcţie de expeditori şi de destinatari, marcări/remarcări sau etichetări, remedieri ale ambalajelor;

• urmarirea transporturilor în trafic internaţional de la expediere până la destinaţie;

• supravegherea transbordarii sau transvazării mărfurilor dintr-un mijloc de transport în altul, precum şi asistenţă la cântărire/recântărire a acestora sau a determinării cantitaţii prin alte mijloace;

• servicii de consultanţă privind legislaţia vamală (regimuri vamale, încadrări tarifare, etc.), vamal-fiscală şi fiscală (T.V.A., accize);

• orice alte operaţiuni legate de activitatea de expediţii interne şi internaţionale;

MONDISTAR

m1

MONDISTAR SRL fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galaţi (Str. Basarabiei 210), pe şoseaua spre graniţa cu Republica Moldova (la 8 km), la distantă de 1.5 km de porturile maritime–fluviale Docuri şi Bazinul Nou, având în proprietate:

 • Spaţii de producţie şi depozitare de 5000 metri pătraţi, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât şi tip CSI;
 • O suprafaţă de 1000 metri patraţi de birouri cu toate dotările; Platformă betonată de 10,000 metri pătraţi;
 • Staţie CFR de descărcare/incărcare cu linie tip CSI (capacitate zilnică 1000 tone) cu posibilitaţi de vămuire în frontieră, terminal containere cu acces la cale ferata si auto. Dispune de toată logistica necesară activităţii de import - export la patru frontiere cu CSI: Diacovo - Halmeu; Vadul lui Siret - Dorneşti; Ungheni - Cristeşti - Jijia; Reni - Galaţi;
 • Reţea de distribuţie la nivel naţional pentru ingrăşăminte, produse siderurgice şi produse alimentare; Utilaje performante de încărcare/descărcare şi transport.

 


Anunt Public

S.C. Mondistar S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Linie ferata industriala noua S.C. Mondistar S.R.L. Galati, ecartament 1520 mm, racordata la infrastructura fereoviara in statia C.F.R. Galati, grupa Galati Bazin, construire jonctiune LFI si modificare infrastructura feroviara in statia C.F.R. Galati, grupa Galati Bazin’’.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la adresa de internet http://www.anpm.ro/web/apm-galati/acordul-de-mediu. Observatiile publicului se primesc zilnic la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Servicii

Firma noastra presteaza urmatoarele servicii:

 • Incarcare/descarcare auto si vagoane CSI
 • Depozitare
 • Transport auto si CFR pe teritoriul Romaniei, cat si in alte tari; tranzit in trafic maritim si fluvial al marfurilor
 • Declaratii vamale

Despre noi

Societatea noastră, fondată în anul 2000 este amplasată în zona industrială a municipiului Galaţi (Str. Basarabiei 210), pe şoseaua spre graniţa cu Republica Moldova (la 8 km) si Ucraina, la distantă de 1.5 km de porturile maritime–fluviale Docuri şi Bazinul Nou, având în proprietate:

 • Spaţii de producţie şi depozitare de 5000 metri pătraţi, cu acces direct la linii de cale ferată, atât europeană cât şi tip CSI;
 • O suprafaţă de 1000 metri patraţi de birouri cu toate dotările, incluzând mobilier, internet, telefon/fax, etc;
 • Platformă betonată de 10,000 metri pătraţi;
 • Staţie CFR de descărcare/incărcare cu linie tip CSI (capacitate zilnică 1000 tone) cu posibilitaţi de vămuire în frontieră, terminal containere cu acces la cale ferata si auto.
 • Dispune de toată logistica necesară activităţii de import- export la patru frontiere cu CSI: Diacovo-Halmeu, Vadul lui Siret-Dorneşti, Ungheni-Cristeşti-Jijia, Reni-Galaţi;
 • Reţea de distribuţie la nivel naţional pentru ingrăşăminte, produse siderurgice , produse alimentare si utilaje pentru agricultura.
 • Utilaje performante de încărcare/descărcare şi transport;

 

Compania noastra are exclusivitate in vanzarea utilajelor agricole produse de partenerii nostri din Belarus pentru sase tari central si sudest europene.

Departamentul "Utilaje agricole" din cadrul companiei noastre a fost structurat pe trei nivele:

 • Vanzari, consiliere si sustinere financiara prin societatile de leasing asociate;
 • Service, mentenanta, consiliere si asistenta tehnica in perioada de garantie si post garantie;
 • Interventii;

Specialistii nostri, instruiti in permanenta de catre producatori, consiliaza clientii privind folosirea eficienta a utilajelor, mentinerea acestora la parametri optimi, pe cale de consecinta scaderea considerabila a costurilor de productie la hectar.

Tinand cont de raportul pret – calitate, suntem siguri ca produsele noastre se conformeaza celebrei asertiuni: "The best money can buy"

parteneri

designed by adquest.ro