Presa pentru baloţi PR-F-110

Presa de balotat rotunda fara curea

presa pentru baloti pr-f-110PRF-110 cu camera fixa este proiectata pentru ridicarea şi apăsarea în rulouri de fan şi ierburi furajere, iarbă usor uscata, paie şi legarea cu sfoara. Densitatea Bale permite ambalarea în baloti cu peliculă polimerica.Versiunea PR-F-110B este echipata cu un sistem de control automat (SAC), care oferă posibilitatea de monitorizare a funcţionării mecanismelor presei şi de control de la distanţă a procesului tehnologic.

 

 

 

 

 

Presa de balotat rotunda fara curea PRF-110 cu camera fixa este proiectata pentru ridicarea şi apăsarea în rulouri de fan şi ierburi furajere, iarbă usor uscata, paie şi legarea cu sfoara. Densitatea Bale permite ambalarea în baloti cu peliculă polimerica.Versiunea PR-F-110B este echipata cu un sistem de control automat (SAC), care oferă posibilitatea de monitorizare a funcţionării mecanismelor presei şi de control de la distanţă a procesului tehnologic.

presa pentru baloti pr-f-110-fisa

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

parteneri

designed by adquest.ro